Get over it

Hej kära måndag.
Eller inte.
Helgen gick på tok för fort igen.
Den var social.
Mycket mat. Vin. Öl. Skvaller.
Det var förvånansvärt lite folk ute i lördags men jag gjorde ett tappert försök att skaffa mig en partner men det visade sig att jag var för sent ute och jag kände mig blåst. Ni vet hur man ibland inte kan få fram en endaste liten vettig kommentar och man vet att man för all framtid kommer bli stämplad som den blåste. Person 1 berättar för alla sina vänner att man är dum i huvudet och de i sin tur sprider det vidare och innan man vet ordet av är man the airhead.
Strunt samma. Mitt nya favorituttryck är GET OVER IT.
Tänk så mycket tid man spiller när man ältar saker man inte kan göra något åt. Vi lägger ner det nu, va!?
Vi säger GET OVER IT.
Det var lördagen det. Igår var jag och Sebbe jättetrötta och vilade således av och till hela dagen. Ett tag sov vi sked på golvet. Det var mysigt. Solen sken över våra trötta kroppar. Sedan åt vi. Vi tröståt. Glass exempelvis.
Är inte riktigt redo för måndag ännu så detta får bli en mellandag – en raksträcka mot morgondagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *