En sån jädrans bra helg

Kanske är det inte meningen att man ska leva ensam.
Allt blir ju så mycket roligare när det finns någon där. Bara så där. I vardagen.
I fredags skulle Dansken komma hem till mig klockan 18 och eftersom han är mycket punktlig (ännu en bra egenskap) satt jag vid 17:30 fortfarande oduschad, endast iklädd herrunderbyxor framför datorn. Hade inte ens dammsugit eller börjat med middagen.
17:31 klev han in och panik utbröt.
Jag skickade ut honom på promenad med Sebbe så jag hann ikapp lite. När jag väl var ren och fin och maten var avklarad hade vi en trevlig fredagskväll tillsammans.
Lördag: arbete. Dansken stannade hemma och umgicks med Sebbe hela dagen och när jag kom hem stod de där i dörren – glada och ärtiga.
Återigen trevlig hemmakväll med mat och dvd och vuxenbrottning och glass och en öl på balkongen och alla var glada.
Idag är jag utvilad på ett sätt jag knappt kom ihåg. Vet inte när jag somnade men vid 01 vaknade jag av ett ryck och undrade om jag hade försovit mig. Nästa gång vaknade jag vid 04 (och då hade jag sovit non stop i tre hela timmar – mycket ovanligt!).
Så ja, nu hoppas jag på en bra söndag.
För övrigt känns det väldigt trevligt och ovant att umgås med någon som finner en snygg och sexig (och inte drar sig för att säga det) när man själv känner sig allt annat än på topp. Rekommenderas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *