Det blev lite firande trots allt

Låt mig berätta en kul grej.
Igår kokade jag ärtsoppa. Jag slog mig ner i vardagsrummet och sa högt för mig själv: glöm nu inte att ärtsoppan står på spisen. Jag glömde så klart. En dryg timme senare tyckte jag att det luktade konstigt och rusade ut i köket. Soppan hade börjat brännas vid och det stank.
Strax därefter skulle Sebbe och jag ta en promenad i hettan och när vi slog upp porten stank det ännu värre. Bra, tänkte jag, det var inte min soppa som luktade. Kanske är det någon som grillar nåt konstigt (typ kött) på innergården.
Vi gick förbi ett radhus och en karl kom fram och hälsade på Sebbe. Det brinner tydligen där borta, sa han till mig och jag pustade ut! Tänk att jag hade trott att det var ärtsoppan min som spred dramatisk stank i kvarteret.
Jag vet fortfarande inte exakt vad eller var det brann eftersom nyhetssändningarna mest malde på om Kungen och hans bitch.
Update: Nu vet jag.
Det var det.

Mälarpaviljongen.

På kvällen satte jag och Sebbe oss på tuben och åkte till glammiga Mälarpaviljongen för att träffa en kamrat. Det var mycket mysigt och lite magiskt att sitta utomhus i sommarnatten och samtala och glo på mer eller mindre attraktiva människor. Jag träffade H! H som vet hur en slipsten ska dras. Synd bara att han är så… not hot.
Vi blev fotade av någon donna så ni får se bildbevis när/om någon av bilderna hamnar på någon mingelsite. Sebbe i centrum så klart.
Update: Nu är bilden på plats.
Nu sitter jag på jobbet och väntar på en städfirma som ska komma och bona golven.
Ha en ljuvlig dag. Åh, kan denna långhelg vara över snart!?