Dags att dra, Kylie väntar!

Nu är jag nyduschad, Kylieklädd och Sebbe är nyrastad och Hundvakten snart på väg för att hämta honom (så husse kan festa med Kylies oerhört heta dansare i natt). Jag har ännu inte riktigt bestämt vilken t-shirt jag ska ha på mig. Jag tror det blir den rosa då den passar med mina neonrosa och -gula armband.
Ska man på konsert så ska man. Det lär ju vara minst 99% bögar i publiken.
Vi älskar Kylie ty hon har haft sina toppar och dalar och hon är glammig och gör snygga popbitar (om ni nu undrade).
Jag satt och läste lite konsertrecensioner och jag förstår verkligen inte varför de envisas med att skriva att hon inte är “någon vidare vokalist”. 1) Hon sjunger tekniskt bra 2) Hon har den ultimata poprösten.
Så sluta jiddra, bitches.
Åh, hon är i närheten. Kanske soundcheckar hon just nu. (Ja, som ni nog listat ut under åren som gått bor jag i närheten av min Betlehemsstjärna – Globen).
Puss och hej. Vi ses på andra sidan.
För övrigt borde kvällspressen skämmas. Den ena påstår att Kylie har en 22-årig dotter (!) och den andra (eller kanske var det samma, minns ej) undrar om “A Night Like This” eller “In Your Eyes, Love At First Sight” är hennes bästa låt. Herre min skapare. Skriv inte om Kylie om ni inte kan henne, så låter jag bli att skriva om fotbolls-EM (eller var det VM?).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *