20 bilder från danskfesten

Så… Nu kommer bilderna. Medan Vicky och Danny gifte sig så hade jag huset fullt av danskar. Livat blev det och låt mig säga att efter en danskfest är man redigt bakfull i dagarna tre. Bokhyllor välts och glas krossas, men det är det värt – danskar är nämligen underbara.

De anlände med stil!

Ett läckert litet gäng. Notera gärna att jag hade beställt en flagga och tog på mig matchande skor när jag gick ut för att ta emot gästerna.

Classy!

Jag fick en vacker gåva inslagen i vulgärt papper (how Danish).

Vår vän Rosé.

Tre stolta rökare. (Som icke-dansk fimpade jag för tio år sedan.)

Mer rosé.

”Dan-sar i so-o-lens sken..”

”Ja, jag ska dan-sa i so-o-lens sken…”

Girl talk på konstprojekt.

Sebbe trivdes men blev en smula pömsig av all uppmärksamhet.


Snart stod fysiska aktiviteter på schemat.Vilken karl!

Ju senare det blev, desto suddigare blev bilderna.

Vilopaus efter den välta bokhyllan…
Tack kamrater för en härlig sommarkväll!

4 reaktioner till “20 bilder från danskfesten”

  1. Tänk när man fotade med filmrullar med 24 bilder… Kom bara att tänka på det när du skrev att det var 20 bilder. Jag var länge skeptisk till digitalkameror, förstod inte vitsen. Så dumt. Om man skulle på semester kunde man väl iofs kosta på sig att fylla en 36-film. Jösses.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *